ALV 2018

Beste leden,

Hierbij de wedstrijdkalender voor het seizoen van 2018. Tijdens de ALV is wederom toegelicht hoe de kalender tot stand is gekomen. We hebben dit seizoen voor alle klasses een internationale wedstrijd op het circuit, een mooie bonus in het jaar dat we 40 jaar bestaan!

BC08:

Vanuit de klasse BC08 is er tijdens de ALV een voorstel gedaan dat zij maar 4 clubwedstrijden willen rijden, in de hoop dat de opkomst tijdens deze 4 wedstrijden hoger zal zijn dan de afgelopen clubwedstrijden. De aanwezige rijders uit de klasse BC08 waren hiermee akkoord en daarna zijn de volgende clubwedstrijden voor de BC08 afgesproken:

BC1, welke verreden wordt op 25 maart.

BC2, welke verreden wordt op 15 april.

BC4, welke verreden wordt op 17 juni.

BC6, welke verreden wordt op 26 augustus.

Open Clubwedstijden:

BC1 is opengesteld voor de klasse Large Scale 1:5 zodat zij kunnen trainen voor het NK wat begin april plaats vind op ons circuit, gevolgd door een GP eind april. BC2 wordt open gesteld voor de klasses Brandstof 1:8 en 1:10 zodat er getraind kan worden voor de ENS.

Voor beide open wedstijden zullen we voor deze klasses met een maximum aantal deelnemers voor die klassen gaan werken.

Tijdens de rondvraag kwam de vraag of het weer eens mogelijk was om 1 clubwedstrijd andersom, dus met de klok mee, te rijden. Na stemming onder de aanwezigen op de ALV zal BC6 andersom, dus met de klok mee gereden worden, dit geld voor alle deelnemende klasses tijdens deze clubwedstrijd!

Het bestuur.

 

Met vriendelijke groet, Eppo Cleiren (secretaris M.A.C. de Baanbrekers)